2022. december 5., hétfő

Grillázsbarna valódi bőr messenger irattáska, laptoptáska - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Grillázsbarna valódi bőr messenger irattáska, laptoptáska
A termék feltűnően szép, prémiumkategórát képvisel.
Erős, vastag, jótartású valódi bőrből készült messenger irattáska, laptoptáska. Szépségét elsősorban a régi világ vintage stílusát idéző valódi, kissé antikolt marhabőr, az igényes kidolgozás, az anyag, a fazon és a szín tökéletes harmóniája adják. Grillázsbarna... porcukorban pirított mandula és dió... égetett cukor... karamell... meleg vörösesbarna. A táskán levő fémkiegészítők króm színűek. Klasszikus vonalvezetésű, praktikus kialakítású, amolyan "mindig mindenhez jó", időtálló fazon. Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen... akár évtizedekig is szolgálhat. Vannak bőrők, melyeknek jól áll az idő múlása. Minél öregebbek, patinásabbak, annál szebbek, értékesebbek ..., mint az öreg bor. Minél öregebb, annál zamatosabb, ízesebb. Ez a táska ilyen!
Használt, de nagyon jó állapotú, feltűnően szép darab. Nincs látványos hibája, mindössze az általános használatból eredő apró nyomok látszanak: jelentéktelen kopás a sarkokon (ami azért sem látványos, mert a táska bőre kissé antikolt). A táska elején, a táskafedélen látható egy kisujjkörömnyi kis kopás, de egyáltalán nem feltűnő, én is csak fotózáskor vettem észre.
Jól bővülő, tágas belseje sok mindent elnyel. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, spirálfüzetek kényelmesen elférnek benne. Stílusos és praktikus táska laptopokhoz, tabletekhez is. Jól bővülő, egyterű belsejélnek az egyik felében egy nagy cipzáros, s egy kisebb, nyitott zseb, valamint három tollhurok, s egy patentos, rögzített kulcstartó került kialakításra. A másik felében két "hatalmas", s három valamivel kisebb, bőrrel szegélyezett nyitott zseb, s három tolltartó-rekesz kapott helyet. Kívül, a táska elején (a táskafedél alatt) egy "jókora" rekesz kapott helyet. A táska hátoldalán egy "hatalmas" cipzáros tároló került kialakításra.
A táskatest cipzárral záródik. A bélése színben megegyező erős, finom tapintású, selyemfényű textil. A táska messenger típusú, azaz állítható hosszúságú vállpánttal látták el, így nem csak kézben, hanem vállon, vagy akár keresztben átvetve is hordható.
Szélessége:             39 cm.
Magassága:            33 cm.
Mélysége:               13 cm.
Kézi fogója:            35 cm.
Vállpánt hossza:    140 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2022-12-06 00:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése