2019. október 30., szerda

3 db Jennifer Aniston dvd - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó 3db Jennifer Aniston dvd.
1, Azt beszélik... (romantikus vígjáték)
Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró már menyasszony, de halogatja a házasságot és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner) és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője.
Főszerepben: Jennifer Aniston , Mark Ruffalo, Kevin Costner, Shirley Maclaine
2, Nem kellesz eléggé (romantikus film)
Férfiak és nők. Az egyik a Marsról jött, a másik a Vénuszról, és most kénytelenek együtt élni a Föld nevű bolygón. Csakhogy ez nem mindig megy könnyen, alkalmasint ugyanis egymásba gabalyodnak. Néha őszinték, néha pedig hazudnak, aki pedig azt állítja, hogy kiismerte a másik nemet, az vagy megőrült, vagy hazudik, de még ha teljesen komolyan is gondolja, biztos, hogy téved. A Nem kellesz eléggé néhány baltimore-i fiatal elbénázott, félbehagyott, elfecsérelt vagy félreértett kapcsolatát mutatja be.
Főszerepben: J. Aniston, Ginnifer Goodwin B. Affleck, D. Barrymore, B. Cooper
3, Förtelmes főnökök 1. (vígjáték)
Három átlagos beosztott, Nick, Kurt és Dale fellázadnak főnökeik ellen, és ravasz gyilkossági tervet eszelnek ki. Nincs azonban könnyű dolguk, mert úgy tűnik, a sors épp ellenük dolgozik.
Főszereplők: Jenifer Aniston, Jason Bateman, Colin Farrell
A dvd-k használt, de jó állapotban vannak


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 16:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése