2019. május 27., hétfő

Babymoov ultrahangos hidegpárásító - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Használt állapotú, de tökéletesen működő, saját dobozában levő Babymoov Aquarium ultrahangos hideg párásító készülék eladó. Ujjszülött kortól használható.
Egy szép, igényes, csendes és könnyen kezelhető ultrahangos hidegpárásító.
- Állítható párakibocsátás
- Hidegpára (ultrahangos technológia) 
- Autonómia 7-18 óra (beállítástól függően)
- Automatikusan kikapcsol, ha nincs benne elegendő víz
- Csendes (45db) és könnyen kezelhető
A száraz levegő sok felső légúti betegség kialakulásáért felelős. A gyerekszobában javasolt páratartalom 40%. A hidegpárásító biztosítja a babaszoba megfelelő légminőségét hozzájárulva a gyermek jobb, könnyedebb légzéséhez.
Az akvárium párásítón állítható a kibocsátott pára erőssége, ezzel biztosítva az ideális páratartalmat. Ha a készülékben nincs elegendő víz akkor az autómatikusan kikapcsol.
A kibocsátott páraerősségtől függően 7 - 18 órán keresztül folyamatosan működik.
Kapacitása : 1, 8 liter
Párakibocsátás: 250ml/óra
Mérete : 25 x 22x 37 cm
Postázási módok: foxpost automatába 899- forint, postai csomagautomatába 600- ft., foxposttal házhoz kézbesítve 1650- forint, vatera futárral házhoz szállítva 1045- forint, postán történő átvétellel 935- forint, vagy személyes átvétel KIZÁRÓLAG Budaörsön lehetséges ( ezzel kapcsolatban kérlek olvasd el a vásárlás előtt a szállítási tájékoztatót, mert fontos információkat tartalmaz a személyes átvétel feltételeiről. )
Ha megvásároltad a terméket, légyszíves 3 naptári napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, az esetleges félreértések elkerülése érdekében.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 17:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése