2018. december 26., szerda

0P878 OVOMALTINE tápszeres fém tégely pléhdoboz - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Régi tápszeres fém doboz, pléh doboz.
Oldalán felirat:
POMPÁS AZ OVOMALTINE HIDEGEN VAGY MELEGEN
Alján felirat:
DR. WANDERSzélesség: 12 cmMagasság: 21 cmSúly: 0. 26 kgTörténelem:
Az Ovaltine-t Bernben, Svájcban fejlesztették ki , ahol eredeti neve Ovomaltine (a petesejtből , a tojásból és a malátábóleredő latin eredetű ,  amely eredetileg fő összetevője volt).  Nem sokkal a találmányt követően a gyár Neuenegg faluba , néhány kilométerre Berne-től nyugatra, ahol még gyártják.
Az Ovomaltint 1909-ben exportálták Nagy-Britanniába;  a védjegybejelentési kérelem nevének helytelen elírása [ szükséges idézet ] miatt az angol nyelvű piacokon az Ovaltine -re rövidített név lett .  A Kings Langleyben egy gyár épült , amely az Egyesült Államokba is exportálta.  1915-ben az Ovaltine-t az Illinois-i Villa Parkban gyártották az amerikai piacon.  Az Ovaltine-t később gyártották Peterborough-ban , Kanadában.  [2] [3]
Eredetileg csak "kakaóval ízesítve" maláta, tej, tojás keverékéből álló reklámként a formuláció az évtizedek során megváltozott, és ma már számos receptet adnak el a világ különböző részein.
A népszerű csokoládé-maláta verzió egy por, amelyet ital vagy ital meleg vagy hideg tej formájában kevernek össze .  A malátaOvaltine (kakaó nélküli változat) és a Rich Chocolate Ovaltine (malát nélküli változat) is elérhető néhány piacon.  Az Ovaltine csokoládé bárok , csokoládé húsvéti tojások, parfait, sütemények és reggeli gabona formájában is elérhető volt , ahol ez az egyetlen márkanév, amely összeköti a gabonaféléket a csokoládéval.
Az Ovaltine gyártotta a PDQ Chocolate Flavor Beads, a PDQ Choco Chips és az Eggnog flavored PDQ-t is, amelyek már nem állnak rendelkezésre.  Ezek az italkeverékek nagyon népszerűek voltak az 1960-as évektől az 1980-as évekig.  Az Ovaltine 1996-ban megszüntette a PDQ termékeket.
Forrás: wikipédia
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( cigi plédoboz pléhdoboz cigaretta szivar pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz fáraó szivarka szivaros cigarettás )

Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2018-12-29 19:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése