2018. június 30., szombat

ÚJ! 0-50V 20A programozható digitális kapcsoló üzemű tápegység szines LCD kijelzővel - Jelenlegi ára: 17 900 Ft


Bemeneti feszültség: 6... 60 V DC
Kimeneti feszültség: 0... 50, 00 V (0, 01V-os lépésekben digitálisan beállítható)
Kimeneti áram: 0... 20, 00A (0, 01A-es lépésekben digitálisan beállítható)
Kimeneti teljesítmény: 0... 999, 9W (0, 1W-os lépésekben digitálisan beállítható)
Méretek: 79x43x48 mm
Besüllyesztési nyílás mérete: 71x39 mm
A műszer gyakorlatilag egy komplett tápegység kijelzővel  amely egy képernyőn mutatja a kimeneti feszültséget, kimeneti áramot, kimeneti teljesítményt és a bemeneti feszültséget.
A kimeneti feszültséget, maximális kimeneti áramot és maximális kimeneti teljesítményt a menüben lehet beállítani az előlapon található kódtárcsával (nem potméter) valamint az előlapi gombokkal.
A maximális kimeneti áramot elérve a kimenet áramgenerátoros üzemmódba megy át (CC kijelzés), feszültséggenerátoros üzemmódban CV üzemmód, és beállítható egy maximális kimeneti teljesítmény is amely elérése esetán a kimenet lekapcsol, visszakapcsolni az ON/OFF gombbal lehetséges.
A bemeneti feszültségnek mindig legalább 3V-tal magasabbnak kell lenni mint a kimeneti feszültségnek mert a teljesítmény elektronika un. Step-Down, lefelé konvertáló típus.
Nagyon okos és praktikus kis szerkezet mely két különálló egységből áll és szalagkábellel lehet őket csatlakoztatni egymáshoz. Gyakorlatilag csak egy megfelelő kimeneti feszültségű trafó, egyenirányító, puffer kell hozzá és kész egy sokoldalú labortápegység.
Maximális terhelés esetén az elektronika hűtéséről egy kis méretű ventillátor gondoskodik mely a hűtőborda hőmérsékletével arányos fordulaton forog.
A paramétereket (kimeneti feszültség, áram, teljesítmény) az előlapi kódtárcsával folyamatosan is lehet szabályozni mintha potméter lenne akár 0, 01 V illetve 0, 01 A felbontással, illetve a menüben rögzíteni is lehet akkor egy beállított értéket tart függetlenül a kódtárcsa forgatásától.
Mivel a műszer korszerű kapcsoló üzemű elven működik ezért a teljesítmény elektronika illetve a nagyfrekvenciás trafó disszipációja 0... 25W között mozog a teljes szabályozási tartományban. Ennek köszönhető a kiváló hatásfok és a nagy teljesítmény esetén is kezelhető melegedés.
Ismételten leírom mert nagyon fontos: a tápegység bemeneti feszültsége 6... 60V egyenfeszültség lehet!!!
Angol nyelvű használati utasítás van hozzá, de abból is 5 perc alatt megismerhető a készülék.
A legnépszerűbb videómegosztókon nagyon sok videó találhat a használatukról
Kérlek kattints ide, és nézd meg a többi termékemet is!
Kérem csak olyan vásároljon tőlem aki ki is fizeti a terméket és szüksége van rá.
Halogatósok, ígérgetősök, figyelmetlenek kerüljenek! Köszönöm!
A műszer raktáron van, nem kell rá heteket várni.


Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 05:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése