2017. május 27., szombat

Voice Kraft VK25D UHF vezeték nélküli mikrofon szett (2 db KÉZI mikrofon) + 3 ÉV GARANCIA* - Jelenlegi ára: 39 825 Ft

Voice Kraft VK25D UHF vezeték nélküli mikrofon szett (2 db KÉZI mikrofon)
Műszaki adatok:
Vevőegység:
-2x8db választható UHF csatorna
-LED kijelző
-Szimmetrikus XLR és aszimmetrikus 6, 3 jack kimenetek
-Frekvencia tartomány: 673-698MHz
-Vételi érzékenység: -105dBm
-Jel/zaj viszony: -105dB
-T. H. D.: 1%
-Audio kimeneti szint: 0 – 300mV
-Tápfeszültség igény: 13 -15VDC 300mA
-Méretek: 17, 5 x 13, 5 x 4, 3 cm
-Súly: 0, 5kg
Adó:
-8db választható UHF csatorna
-LED kijelző
-Rádiós frekvencia tartomány: 673-698MHz
-Mikrofon frekvenciaátvitel: 50Hz-15kHz
-RF kimenet: > 10dBm
-Tápfeszültség igény: 2 x 1, 5V AA elem vagy 1, 2V AA ceruza akkumulátor
-Mikrofon típusa: dinamikus
-Karakterisztika: kardioid
-Méretek: 23, 5 x 5 x 5 cm
-Hatótávolság: 50m nyílt terepen
-Üzemidő 10-12 óra, használat és az elem minőségétől függően
Termékleírás:
A Voice Kraft  VK25D UHF kézi mikrofon szett egy  professzionális vezeték nélküli mikrofon szett. A szett 2 db kézi mikrofont, 1db 220v-ról üzemelő vevőegységet egy 6, 3 Jack-Jack kábelt. A vevő előlapján csatornánként egy digites,   nyolc szegmenses LED kijelző kapott helyet, melyen egyszerűen leolvasható a beállított csatorna száma. A vevő 8 különböző frekvenciájú csatornával  rendelkezik. A gyártó egy komolyabb vezeték nélküli mikrofonja. Hatótávolsága 50m nyílt terepen, de épületen belül falak között is tökéletesen használható. Profi minőség, torzítások és zavarok nélkül. A vevőn a két mikrofon hangereje külön-külön szabályozható az előlapon található két potméter segítségével, egy zöld színű LED jelzi az aktív rádiós kapcsolatot, piros színű LED pedig a kivezérlést. Az adó fogyasztása csekély, tartós elemmel folyamatos üzem mellett akár 48 órát is kibír, használhatjuk ceruza akkuval is. A mikrofon nem összetévesztendő a 4-5e Ft-os társaival, ez valóban profi kategória, amely komolyabb hangosításokon is megállja helyét. Kitűnő választás igényesebb karaoke felhasználásra, hangosításra, ahol elvárás a komolyabb minőség.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 2 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
2 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
39. 825 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 39 825 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 18:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése